Alikka Garder Petersen
Birkedommervej 27, 2400 København NV
Tlf.: +45 6168 0131, email: alikka@alikka.dk

Salg 1+1, Grønnegade 41, 8000 Århus
Dina Vejling, Brandt passage 28, 5000 Odense C
Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding

CV
Download fil: Alikka CV

Beskrivelse af arbejde
Min fascination og udgangspunkt er materialet jeg arbejder i. En lang rejse i materiale kendskab, eksperimenter, udfordre og ændre materialet og teknikker. I mange år har jeg lavet både brugsting og unika. En god vekslen der proceduremæssigt gensidigt bidrager til noget nyt. Mit fokus lige nu er lys primært sammen med ler. Det udmunder i forskellige produkter som: belysning/lamper/lysobjekter. Det er en kæmpe udfordring, da funktionen, teknik og form skal spille sammen som var de et objekt.

Workshops og undervisning
Jeg afholder fra tid til anden kurser på eget værksted i København NV – Se her for information på de aktuelle kurser og tilmelding.
Jeg underviser i kortere eller længere forløb eller workshops. Indholdet er keramik, formforståelse, Gips og støbning og kreative processer . Min erfaring med undervisning, workshops og vejledning, er fra højskoler, efterskoler, HF/gymnasie designskole, aftenskoler og billedskoler. Forløbene er forskellige i forhold til målgruppe, længde og fag, og vil altid være præget af hands on undervisning.